| Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Chelsea_boy
| Konu: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Çarş. Tem. 01, 2009 8:06 am | |
| Arkadaşlar sorunum ; sabah arabayı çalıştırdığımda araba öksürür gibi çalışıyor ve bazen stop edıyor.Tekrar çalıştırdıgımda gene gaz yemıyor ama 2-3 dakka gecınce düzeliyor...ama bu 2-3 dakka gecene kadar gaza bastığımda pat pat dıe seste yapıo böle öksürür gibi seslerde geliyor neden olabılır ?? | |
|
| |
Hasan KAPLAN
Mesaj Sayısı : 126 Kayıt tarihi : 08/02/09 Yaş : 40 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Perş. Tem. 02, 2009 8:08 pm | |
| Emin olmamakla beraber, ateşlemeden kaynaklandığını düşünüyorum..bujilerini bi kontrol et bence.. | |
|
| |
Chelsea_boy
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Perş. Tem. 02, 2009 8:11 pm | |
| hmm bı kontrol edeyım...bakayım bi deiştireyım olmadı...saolasın hasan... | |
|
| |
Hasan KAPLAN
Mesaj Sayısı : 126 Kayıt tarihi : 08/02/09 Yaş : 40 Nerden : İzmir
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Paz Tem. 05, 2009 8:09 am | |
| Rica ederim.inşallah sorun çözülür. Bide o depo havalandırma ventili denen meret. bozulduğu zaman carbon filtresinden kurum gibi parcaları çekiyor hortum tıkanıyor.. onun hortumlarını bi sök salla..içi tıkanmışsa..kurum gibi şeyler dökülür içinden.. oda yapabilir. benim başıma gelmişti. Problemin nedenini bulursan bizede haber ver | |
|
| |
KaaN Admin
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Cuma Tem. 10, 2009 8:22 pm | |
| lpg olmasın sorun | |
|
| |
Chelsea_boy
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) C.tesi Tem. 11, 2009 10:05 am | |
| kaan bıde sana bişi sorcam yaa bizim bu tigrada içerdeki aydınlatma ışığının üstündeki düğmeye basınca konsolda bi ışık yanıp sönüyor ya ne işe yarıyor o dalga? | |
|
| |
KaaN Admin
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Paz Tem. 19, 2009 11:07 pm | |
| alarımı ve aracın ıcındekı harekete duyarlı sensoru devreye sokuyor ama devreye sokması bı dert benım eskı tıgrada calısıyordu , bunda bı turlu calıstıramadım sıstem farklı sanırım | |
|
| |
Dogukan07
| Konu: Geri: Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) Salı Ekim 13, 2009 12:20 pm | |
| kardeş bendede aynı sorun vardı benzin pompasının borusu çatlamış ou değiştirdim şimdi eskisinden bile iyi çalışıyo aynı zamanda düşük devirlerde arabada gaz yememe gibi bi problem vardı oda gitti | |
|
| |
| Motor Sabah soğukken sorun yaşıyorum...Bilen bi yardım etsin :) | |
|