| tekleme problemi çiğ benzin | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Dogukan07
| Konu: tekleme problemi çiğ benzin Cuma Ağus. 20, 2010 6:34 am | |
| merhaba arkadaşlar benim aracımda su eksiltme vardı sorun su tapası dediler değiştirdim geçti 1- ustaya hazır gelmişken şu tekleme işinede bi bakalım dedim baya bi her tarafını gösterdim buji - buji kablosu - bobine falan baktırdım onlarda problem yoktu zaten yeni değişmişler acaba ondan başka hangi parçalardan kaynaklanabilir 2- aynı zamanda bide çiğ benzin kokusu vardı aracımda ustada o benzin oktanından kaynaklanıyo dedi 97 oktan kullanırsan daha iyi olur dedi sizce ne yapmalıyım beni bilgilendiriseniz çok sevinirim. İYİ FORUMLAR | |
|
| |
halil76
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 30/06/10 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin Cuma Ağus. 20, 2010 3:35 pm | |
| Tekleme ile ilgili bende sorun yaşadım, oksijen sensöründe hata var dediler değiştirdiler ve sorunum çözüldü, diğer arkadaşlar ne derler bilmiyorum ama ben 97 oktanı tavsiye etmiyorum, çiğ benzin kokusuna gelincede, eğer katalizörün yoksa yapabilir, ama oksijen sensörüde sebeb olur sanırım şuan çok benzinde yiyordur araban. | |
|
| |
Dogukan07
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin C.tesi Ağus. 21, 2010 6:26 am | |
| benzin konusunda fazla bişey yemiyo ama çiğ benzin ve 100 - 120 km/h hızlara çıktığımda kerkinme dinilen öne atılma olayı oluyo normal hızlarda tekleme problemim yok zaten aldığım günden beridir arabada o sorun var zaten gidip en yakın zamanda o sensörlere baktırıcam aynı zamanda komprasyon ölçümüde yaptırim diyom aldığımdan beri baktırmadım. sorun neyden çözemedim gitti genede yardımların için teşekkür ederim . | |
|
| |
halil76
Mesaj Sayısı : 13 Kayıt tarihi : 30/06/10 Yaş : 48 Nerden : istanbul
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin C.tesi Ağus. 21, 2010 6:29 am | |
| Arabayı ilk aldığım zaman aynı sorun aynı km hızlarda yaşadım, arabayı konyadan alıp gelirken 120 km uzerine çıkmak veya hızı kesmek zorunda kalıyordum, kesinlikle oksijen sensörü diyebilirim, tech cihazına soktur çıkacaktır zaten. | |
|
| |
Dogukan07
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin C.tesi Ağus. 21, 2010 6:30 am | |
| tamam kardeşim bana aynı zamanda egr ninde ilgisi olur demişlerdi egr de kerkinme yapıyomuş iptal edersen kurtulursun dediler onada baktırırım o zmn | |
|
| |
tgr
Mesaj Sayısı : 7 Kayıt tarihi : 17/07/10 Yaş : 44 Nerden : istanbul-yeşilyurt
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin Paz Ağus. 22, 2010 12:06 pm | |
| bende de vardı buji kablo bobin hepsini değiştirdim,yine var ama benimki sadece rölantide yapıyo,devir saati sabit oynama yok,saat gibi çalışmıyo rölantide,titreşimli çalışıyo,tek o var,niye anlamadım,, | |
|
| |
fchunter
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin Paz Eyl. 12, 2010 12:08 pm | |
| Oksijen sensörünün fiyatı nedir acaba ? | |
|
| |
KaaN Admin
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin Paz Eyl. 12, 2010 3:40 pm | |
| 94 model corsanın sensörü 95-96-97-98 modelle farklı , 94 ünkü çok zor bulunuyor fiyatı belirsiz , dierleri tigrayla aynı orjinalı 140 civarı | |
|
| |
fchunter
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
| Konu: Geri: tekleme problemi çiğ benzin Paz Eyl. 12, 2010 3:47 pm | |
| Eyvah eyvah sanırım tekleme sorunu kesin olmamakla beraber ondan ilk çalıştığında hafif tekliyo arıza ışığı yanınca düzeliyor fakat yinede sağlıklı sayılmaz serviste araç bakalım ne çıkacak. | |
|
| |
| tekleme problemi çiğ benzin | |
|