Konu: BMW E21 3.23i M20 B23(şimdilik)K-Jetronik Perş. Şub. 19, 2009 1:52 am
Amcalarımdan Gelen Bu BMW Manyaklığını Ben Devam Ettiriyorum =) 19 Yaşındayken Aldığım ve Kendi Emeklerimle Çabalarımla Topladığım İlk Arabam.. İlk Aldığımda Hurdanında Hurdasıydı,Tüm Çürükler vs Kapatılmış Gizlenmiş Bir Vaziyetteydi,Şimdi Çok Şükür Halloldu Fakat Marşpiyelleri Kurtaramadık,Ondan Bu Marşpiyelleri Taktık.Motoru vs Bitikti.Yaylar Amortisorler Falan Berbat Bir Durumdaydı.Difransiyel Berbat Bir Haldeydi,Virajı Girmeyim Diye Dua Ediyodum =) Direksiyon Kutusu,Şaftı Şanzumanı vs Herşeyi Vasatında Vasatıydı.. Yaklaşık 13 Ayda Bu Şekle Soktuk Kendisini..(danimarkadaki bmw'ci amcam ve babamda yardımlarını eksik etmedi sağolsunlar)Araç 91 Senesinde İsveçten Balıkesire Gelmiş,10 Sene Yattıktan Sonra Balıkesirde Hızlı Bi Arkadaşımız Satın Almış,Mafetmiş E21i,Sonra Burdaki Bi Taksici Abimiz Almış,Oda Toplayamayacagını Anlayınca Satmaya Karar Vermis.. Tek Hayalimdi,Derslerde vs Resimlerini Çizerdim İlk Okul Zamanlarında.. Ne Olursa Olsun 27 Yaşında Bir Arabamdan Fazlada Bişey Beklemiyorum,Genede Yaşıtları Arasında Dikkat Çekiyor =) İyi & Kötü Yorumlarınız İçin Tşk Ederim
Şuan Her Bir Civatası 5000KM'dedir =) Sıradaki İşlemler , Karafar - Beyaz Sinyal - E46 Cİ Deri Koltukları - E30 mtech 2 Direksiyon ve Uygun Bulabilirsem B25 M-tronik Enjeksiyon Sistemi.. Beni Şimdilik İdare Ediyor =) Yaz Sonuna Doğru Şayet Piyasası Böyle Devam Ederse E46 3.28ci İstiyorum. Herkeze İyi Forumlar Dilerim =)
bmw_gkhn
Konu: Geri: BMW E21 3.23i M20 B23(şimdilik)K-Jetronik Perş. Şub. 19, 2009 1:53 am
sanırım beceremedim yöneticilerim el atarlarsa sevinirim..
Hasan KAPLAN
Mesaj Sayısı : 126 Kayıt tarihi : 08/02/09 Yaş : 40 Nerden : İzmir
Konu: Geri: BMW E21 3.23i M20 B23(şimdilik)K-Jetronik Perş. Şub. 19, 2009 8:38 am
iyi kötü yorumlar olabılırde emeginden dolayı tebrik ediyorum 1 aLman araba sever oLarak.Allah kaza beLa wermesin..
fchunter
Mesaj Sayısı : 33 Kayıt tarihi : 12/09/10 Yaş : 38 Nerden : İstanbul
Konu: Geri: BMW E21 3.23i M20 B23(şimdilik)K-Jetronik Ptsi Eyl. 13, 2010 7:17 am
Benimde ilk arabam buydu bir e21 323 çok iyi araçlardır sen onları üzme onlarda seni üzmezler, orj. çift çıkış egsoz olması gerekti sen mi tek egsoza çevirdin ?